Word Oncologieverpleegkundige bij Reinier de Graaf in Delft

Als ervaren oncologieverpleegkundige ben je op zoek naar een plek waar je jouw kennis kan inzetten om een team te stimuleren. Het liefst doe je dat in een omgeving waar jij je zelf ook continu blijft ontwikkelen en een bijdrage kan leveren aan een betere zorg. Herkenbaar? Ontdek de mogelijkheden bij het Reinier de Graaf ziekenhuis.

Ja, ik heb interesse
Stuur link naar Email

Dit ga je doen als Oncologieverpleegkundige

De afwisseling tussen korte, intensieve contacten en hoogcomplexe zorg maakt jouw werk boeiend en elke dag anders. Als oncologieverpleegkundige rouleer je over twee afdelingen: de dagbehandeling en de verpleegafdeling. Dit doe je in samenwerking met oncologen, andere oncologieverpleegkundigen, het palliatief team en pijnconsulenten. Jouw team begint elke dag met een dagstart. Hierin bespreken jullie de werkzaamheden van de komende dag en ondersteun je waar nodig. Met elkaar ga je voor de beste kwaliteit.

Als je werkt op de oncologie betekent dit dat je regelmatig geraakt wordt door verhalen van de patiënten. Dan is het fijn dat je bij ons terecht komt in een warm team, dat er écht voor elkaar is.

Mariëlle EgbertsOncologieverpleegkundige

Hoe we samen de beste zorg leveren

Kenmerkend voor onze teams is de warme sfeer. Er is een open bedrijfscultuur met veel aandacht voor eigen inbreng. Vind je het leuk om bezig te zijn met innovaties en verbeteringen, dan kan dit door in werkgroepen mee te denken over patiënttevredenheid, klantgerichtheid en gastvrijheid. Als ervaren Oncologieverpleegkundige stimuleer je jouw collega’s om hier ook aan bij te dragen. De betrokkenheid op de afdeling is hoog en we zorgen niet alleen voor onze patiënten, maar ook vooral voor elkaar. Daarom is er volop ruimte voor ontspanning, ontwikkeling en plezier.

Dit zijn de voordelen voor jou

  • Salaris van € 2.336,- tot € 3.490,- o.b.v. 36 uur per week (FWG 50)
  • De mogelijkheid tot direct een vast contract, als je dit bij je vorige werkgever ook had
  • Opleidingsmogelijkheden in o.a. hematologie en regieverpleegkundige
  • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantiegeld van 8,33%
  • Ruimte voor ontwikkeling en innovatie
  • De mogelijkheid om in het buitenland te werken via het Grenzeloos Reinier-programma
  • Een gratis parkeerplek en fietsenstalling

Dit breng je mee

Jij bent een gediplomeerd oncologieverpleegkundige met BIG-registratie en minimaal 24 uur per week beschikbaar. Wat jou onderscheidt van anderen, is dat je een echte initiatiefnemer bent. Je ziet mogelijkheden en weet je team te enthousiasmeren om te innoveren.

Laat je gegevens achter en ontdek de mogelijkheden!

Binnen een week nemen we contact met je voor een eerste telefonische kennismaking. Een dag meelopen is ook mogelijk, sterker nog: dat vinden we fijn! Dan leren we elkaar meteen goed kennen.


Stuur link via WhatsappStuur link naar Email

Vraag maar raak!

Heb je nog vragen over de functie of werken bij Reinier de Graaf? Bel, app of mail Karen!

Karen Schnitger
Recruiter

Tel: 06-30 96 04 32
E-mail: k.schnitger@rdgg.nl

Neem contact op via WhatsappStuur een email naar Karen

Reinier de Graaf: Al acht eeuwen specialistische zorg

Het Reinier de Graaf ziekenhuis is het oudste ziekenhuis van Nederland. Ondanks onze leeftijd zijn we modern en innovatief. We hebben vier zorgfuncties met topklinische erkenning, namelijk het Fertiliteitscentrum, het Centrum voor Allergie en Kind, onze polikliniek Jeugd en Alcohol en Chronische Leukemie (Hematologie). Onze polikliniek Jeugd en Alcohol is nationaal bekend om haar expertise. Naast de hoofdlocatie in Delft hebben we een vestiging in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Ypenburg. Al acht eeuwen lang staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.