Word IC-verpleegkundige bij Reinier de Graaf in Delft

Als daadkrachtige IC-verpleegkundige heb je altijd een passie gehad voor de dynamiek van de IC-afdeling. Je bent op zoek naar een plek waar je jouw kennis als IC-verpleegkundige volledig kan inzetten terwijl je werkt in een hecht team. Herkenbaar? Ontdek de mogelijkheden bij Reinier de Graaf en maak vrijblijvend kennis!

Ja, ik wil meer informatie
Stuur link naar Email

Dit ga je doen als IC-verpleegkundige

Als IC-verpleegkundige werk je in een multidisciplinaire setting en leid je de zorg voor patiënten in goede banen. Ook ben je ook onderdeel van het reanimatie en SIT-team. Naast het behandelen van patiënten speel je een belangrijke rol in de begeleiding van IC-leerlingen en doe je er alles aan om het slagingspercentage hoog te houden. Jouw professionele mening en ervaring komen van pas in een aantal werkgroepen zoals VIM, Protocollen en HKM.

Werken met een team in balans

Bij het Reinier de Graaf ziekenhuis werk je in een stabiele en open werkomgeving waar hectiek en dynamiek zich afwisselen met ontspanning en lichtvoetigheid. Balans is voor ons van groot belang. De betrokkenheid op de afdeling is hoog en het team staat altijd voor elkaar klaar. Ook buiten werktijd om. We zorgen niet alleen voor onze patiënten, maar ook voor elkaar.

Balans en ontspanning zijn erg belangrijk, daar voorzien wij ook in. Onze IC-feestjes zijn altijd goed bezocht en dat we veel jubilarisfeestjes vieren zegt veel over de loyaliteit en tevredenheid van de collega’s.

BettyAfdelingshoofd IC

Dit zijn de voordelen voor jou

 • Salaris tussen de € 2.798 en € 4.111 bruto per maand o.b.v. 36 uur per week (FWG 55)
 • De mogelijkheid tot direct een vast contract, als je dit bij je vorige werkgever ook had
 • Opleidingsmogelijkheden zoals in-company hbo-v of post-bachelor modules
 • Een vaste eindejaarsuitkering en vakantiegeld van 8,33%
 • De ruimte voor ontwikkeling en innovatie
 • De mogelijkheid om in het buitenland te werken via het Grenzeloos Reinier-programma
 • Een gratis parkeerplek en fietsenstalling

Dit breng je mee

Je bent een gediplomeerd IC-verpleegkundige met BIG-registratie en minimaal 24 uur per week beschikbaar. Je krijgt energie van de dynamische IC-afdeling en het SIT-team en je zet je observaties snel om in daden.

Laat je contactgegevens achter en ontdek de mogelijkheden!

Binnen een week nemen we contact met je voor een eerste telefonische kennismaking. Een dag meelopen is ook mogelijk, sterker nog: dat vinden we fijn! Dan leren we elkaar meteen goed kennen.


  Stuur link via WhatsappStuur link naar Email

  Vraag maar raak!

  Heb je nog vragen over de functie, de opleiding of werken bij Reinier de Graaf? Bel, app of mail Karen!

  Karen Schnitger
  Recruiter

  Tel: 06-30 96 04 32
  E-mail: k.schnitger@rdgg.nl

  Neem contact op via WhatsappStuur een email naar Karen

  Reinier de Graaf: Al acht eeuwen specialistische zorg

  Het Reinier de Graaf ziekenhuis is het oudste ziekenhuis van Nederland. Ondanks onze leeftijd zijn we modern en innovatief. We hebben vier zorgfuncties met topklinische erkenning, namelijk het Fertiliteitscentrum, het Centrum voor Allergie en Kind, onze polikliniek Jeugd en Alcohol en Chronische Leukemie (Hematologie). Onze polikliniek Jeugd en Alcohol is nationaal bekend om haar expertise. Naast de hoofdlocatie in Delft hebben we een vestiging in Voorburg en buitenpoli’s in Naaldwijk en Ypenburg. Al acht eeuwen lang staan we voor het bieden van de juiste zorg, op de juiste plaats, op het juiste moment.